In 1963 ben ik geboren in Eindhoven. Na het VWO en wat omzwervingen startte ik in 1986 met de opleiding tot docent muziek aan het Maastrichts Conservatorium en sindsdien woon ik in Limburg.

Foto: Alf Mertens

Later, reeds werkend, volgde een studie gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht. Voor een uitgebreid CV zie aub mijn LinkedInprofiel.

Van jongs af, van huis mee gekregen, ben ik geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Hierdoor heb ik inmiddels meer dan 30 jaar gewerkt met en voor mensen. Dit deed ik vanuit bestaande organisaties. Eerst in uiteenlopende functies in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en daarna als docent en opleidingsmanager in het hoger onderwijs (HBO Sociaal Werk).

In 2019 groeide het besef dat het tijd was voor een volgende stap. Een stap om op geheel eigen wijze te gaan werken, invulling te geven aan het werk zoals ik dat zelf voor ogen heb. Ik volgde twee opleidingen, werd lid van relevante beroepsverenigingen en verdiepte mij in het ondernemerschap; klaar om het roer om te gooien.

Dit heeft er in geresulteerd dat ik sinds januari 2020 ben gestart als zelfstandig coach en vertrouwenspersoon.

Deze stap is een goede manier gebleken om mijzelf verder te ontwikkelen en de urgentie om continu te blijven leren, hoog te houden. Dit is ook precies wat ik jou gun.

Mocht je vragen hebben, nieuwsgierig zijn, neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.